De werking van een Himalaya zoutlamp. Er is genoeg te schrijven over voor en tegenstellingen van de eventuele werking. Je plaatst de zoutlamp gewoon in de ruimte waarvan jij het gevoel hebt, dat de lucht wel wat beter zou kunnen zijn. Daarna zet je de zoutlamp gewoon aan. Na een tijdje zul je zien dat de lamp “zweet”. Maak je daar geen zorgen over.

Werking Himalaya zoutlamp

De werking van de Himalaya zoutlamp is de gloed van de zoutlamp en is normaal bij dit soort van zoutbrokken. Dat komt door het proces van het vernietigen van negatieve deeltjes, bacteriën en allergenen uit de lucht. Het wordt “hygroscopie” genoemd. Het zweten is daarom geen teken dat je lamp defect is.

Integendeel, het is het duidelijkste teken dat het zijn werk doet. Veeg het gewoon af met een tissue of een zachte doek. Afgezien van minimaal onderhoud van tijd tot tijd, heeft een zoutlamp uw tussenkomst niet nodig. Je sluit hem gewoon aan, en dat is het dan ook.

Soorten Himalaya-zoutlampen

Wat hebben vorm en kleur van invloed op de werking Himalaya zoutlamp? Zijn er vele die goed zijn. Als het gaat om de bestaande soorten zoutlampen. Er wordt algemeen aangenomen dat de kleur de gunstige eigenschappen van het product kan verbeteren. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs voor die bewering. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.