Voordelen Himalaya Zoutlamp

Voordelen Himalaya zoutlamp: Voordat ik de werkelijke gezondheidsvoordelen van deze lamp ga opsommen, moet ik je iets weten. Alles om je heen, evenals je hele lichaam, is niets anders dan een combinatie van neutronen (deeltjes zonder elektrische lading), protonen (met een positieve lading) en elektronen (met een negatieve lading).

Voordelen Himalaya zoutlamp

Deze drie categorieën deeltjes vormen de volgende: een gok wagen? – atomen natuurlijk. De Himalaya-zoutlamp brengt deze deeltjes in evenwicht. Bovendien absorbeert het vocht (water) uit de lucht eromheen. Dat vocht bevat meestal veel verontreinigende stoffen. Wanneer ze in het zoute kristal worden gezogen, verdampt het licht van de lamp hen, en wanneer de lamp zijn capaciteit heeft bereikt, blaast het schone lucht de kamer in. Ze voorkomen periodes van depressie of angst Nog meer chemie voor je: ons lichaam gebruikt een neurotransmitter genaamd “serotonine”. Dit maakt ons gelukkig. Als we er geen van hebben, voelen we ons blauw en angstig. Zoutlampen hebben een extreem rustgevend effect dankzij hun bleke gloed. Ze voorkomen het uitbreken van allergieën. Tijdens de zomer kunnen bepaalde mensen niet naar buiten vanwege pollen en andere allergenen. Wanneer die in iemands huis te vinden zijn, is de situatie nog erger. Het zoutkristal, zoals hierboven vermeld, trekt deze allergenen aan, vernietigt ze en vervangt ze door schone, frisse lucht.

Verbetering kwaliteit van de slaap

Vooral omdat de lucht die je inademt wordt gezuiverd. Bovendien bevat het veel meer zuurstof en minder verontreinigingen waardoor je tijdens het slapen kunt hoesten. Slecht geoxygeneerde lucht is ook een van de meest voorkomende boosdoeners bij het veroorzaken van hoofdpijn. Door een lamp te gebruiken, hoef je het venster niet te openen en mogelijk te worden verslonden door tientallen muggen die niets beters te doen hebben.

Vernietiging EM (elektromagnetische straling)

Alles wat op een stopcontact is aangesloten, stoot EM uit. Dit type straling bestaat uit positieve ionen en is verantwoordelijk voor vermoeidheid en angst. De voordelen van zoutlampen geven negatieve ionen af die de positieve vernietigen. Daarom zal jij je als het ware veel frisser voelen. Er zijn veel mensen die zeggen dat deze lampen niets te maken hebben met de verwijdering van EM, maar dat doen ze wel. Ze stoten niet zoveel negatieve ionen uit als sommigen beweren, maar toch…

Vulling lucht met mineralen

Calcium, magnesium, kalium en zwavel zijn mineralen die een cruciale rol spelen in ons welzijn, en een Himalaya zoutlamp heeft ze allemaal. Daarom zal het uw algehele gezondheid verbeteren. Je botten, metabolisme, bloedcirculatie, spieren en maag zullen de begunstigden zijn van deze mineralen. Voor meer informatie, kan je contact opnemen.