Over LightsZ Himalaya zoutlampen

LightsZ Himalaya zoutlampen handgemaakte sfeerlampen met luchtzuiverende werking van zoutstenen en lichtkleuren!

De sfeervolle lampen pasen in ieders interieur. De lampen van LightsZ Himalaya zoutlampen geven een rustgevende sfeer binnen het interieur. Dankzij de luchtzuiverende werking van de zoutstenen in combinatie met RGB kleurentherapie. Maakt dat de LightsZ verlichting stuk voor stuk uniek zijn! Zo brengt LightsZ lampen voor iedereen!

Steyn van Reede

 

LightsZ Himalaya zoutlampen – maatwerk in energetische verlichting.

Even voorstellen,

Aangenaam kennis met u te maken! Mijn naam is Steyn van Reede, specialist op het gebied van handgemaakte Himalaya zoutlampen. LightsZ doet maatwerk in energetische verlichting en vormgeving. Ik doe dit werk met een creatieve en innovatieve geest, maar vooral met veel plezier en met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van interieur design.

Wat is mijn drijfveer?

Door mijn heldervoelendheid werd ik op jonge leeftijd al aangetrokken tot spiritualiteit en energie. Deze passie voor diepgang en liefde voor interieur design, heeft zich vertaald in het maken van energetische lampen.

Sinds mijn opleiding bij Center of light als healer leef ik in het licht en heb ik mijn doel gevonden om op mijn manier verlichting en bewustzijn te brengen bij andere mensen.

De verlichting die ik maak, worden allemaal van natuurlijke materialen samengesteld en bevatten energetische mineralen. De stenen hebben allemaal hun eigen individuele trilling en kunnen als helend worden ervaren.

Bij het aanzetten van de lamp, schijnt het licht door de mineraal steen en vult het de ruimte met energetisch licht. Door gebruik te maken van diverse verschillende soorten mineraal stenen is er voor elk wat wils.