himalaya zoutlamp yoga

Yoga Himalaya Zoutlamp

De Yoga Himalaya zoutlamp is uniek dankzij zijn eigen vorm. De glazen vaas heeft de volgende afmetingen 160 x 170 mm en weegt ongeveer 2900 gram. Voltage: 220/230 Volt. Snoer: 140 cm. Himalaya zoutstenen zorgen ervoor dat jij, je veel lichter, kalmer voelt en het milieu reinigt. LED-verlichting die je de juiste kleur kan geven voor je eigen persoonlijke ruimte te verlichten. Met een externe RGB heb je een breed scala aan verschillende kleuren om uit te kiezen. Of neem een ​​eenvoudig warm wit LED-licht om het maximale uit de stenen te halen. Met een zoutlamp heb je een persoonlijk licht om mee te schijnen.

€ 37,50 shop now

Yoga Himalaya Zoutlamp

Moderne Yoga Himalaya zoutlamp is een geweldige manier om je eigen humeur op natuurlijke wijze te verbeteren of om je erbij te helpen ontspannen. Zodat jij tot rust kan komen aan het einde van de dag. Tegelijkertijd zijn de lampen geweldig voor het verbeteren van de concentratie. Nogmaals, dit is te wijten aan het effect van de negatieve ionen op je lichaam, het verbeteren van de bloed- en zuurstoftoevoer naar de hersenen en andere organen, en het geven van een boost van serotonine – de neurotransmitter die ons (letterlijk) gelukkig maakt.

Deze design Yoga Himalaya-zoutlamp is handgemaakt door een professioneel lichtontwerpbedrijf. Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van stukjes Himalaya zoutkristallen. Ze dienen als prachtige interieurdecoraties en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van het zout uit de Himalaya reiken echter veel verder dan de esthetiek. In combinatie met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die positieve effecten op de binnenlucht hebben. Het plaatsen van een Himalaya-zoutlamp in elke kamer van het huis kan verschillende voordelen voor de gezondheid en het milieu opleveren. Met alle natuurlijke genezende en ontgiftende krachten van de Himalaya zoutrotsen is het tijd voor iedereen.

Ontwerp Yoga lamp

Omdat er veel soorten lichtontwerpen zijn, zijn er ook veel meningen. Zoals de vorm van deze glazen vaas nu aangeeft. Gaat het om je persoonlijke smaak. Door de juiste lichtkleur te kiezen, kan je deze volledig afstemmen op de atmosfeer die voor jouw is bedoeld. Daarom zijn er allerlei soorten lichtontwerpen om uit te kiezen. Het gaat tenslotte allemaal om het samenstellen van je eigen persoonlijke lamp. Zodat jij er je persoonlijke verlichting van maakt! Net zoals jij dat wilt. Zo weet je precies wat voor soort designverlichting bij je past.

Is het de vorm van de vaas die je aanspreekt? Of is het het type helende steen? Of is het alleen de combinatie? Maak het jezelf eigen en geniet van je eigen verlichting. Je kunt spelen met de kleur van de LED-lamp. Er is immers altijd een goede kleur om de juiste stemming te vinden. De juiste kleur licht die jij aan het intereur wilt geven. Laat een handgemaakte zoutlamp voor je werken. En geniet van jouw eigen unieke designverlichting.

Werking Himalaya-zoutlamp

De voordelen van het Himalayazout zijn onder meer het energetisch zuiveren en verjongen van het persoonlijke energieveld en aura, het repareren van eventuele gaten in de aura en het verwijderen van eventuele blokkades. Het bevordert spirituele, mentale en emotionele balans door het lichaam van negativiteit te zuiveren. De voordelen van het Himalayazout kunnen ook helpen om de slaap te reguleren en stress te verlichten, wat een algeheel gevoel van harmonie in het dagelijks leven zal bevorderen. Als je merkt dat jij je overweldigd, gestrest en energetisch zwaar voelt, probeer dan Himalaya zoutstenen. Je zult je daarna veel lichter en kalmer voelen.