himalaya zoutlamp spirit (1)

Spirit Himalaya Zoutlamp

Deze “spirit himalaya zoutlamp” is uniek dankzij zijn eigen vorm. De glazen vaas heeft de volgende afmetingen 140 x 120 mm en weegt ongeveer 2200 gram. Voltage: 220/230 Volt. Snoer: 140 cm. Himalaya-zoutstenen zorgen ervoor dat je je veel lichter, kalmer voelt en het milieu reinigt. LED-verlichting die je de juiste kleur kunt geven voor jouw persoonlijke ruimte. Met een externe RGB heb je een breed scala aan verschillende kleuren om uit te kiezen. Of neem een ​​eenvoudig warmwit LED-licht om het maximale uit de stenen te halen. Met deze zoutlamp heb jij een persoonlijk licht om voor je te schijnen.

€ 32,50 shop now

Spirit Himalaya Zoutlamp

De moderne Spirit Himalaya zoutlamp wordt geleverd inclusief LED verlichting (naar keuze), aan / uit-schakelaar en elektrisch snoer. (complete lamp). Zuiver de lucht en verfraai het huis. Ontspan in de warme gloed van deze moderne natuurlijke zout kristallamp uit de Himalaya. Het is gezond en goed voor een creatieve geest. Breng goddelijke harmonie in elke kamer met deze prachtige zoutlamp. De therapeutische gloed van oranje tinten zorgt voor een natuurlijke rust die de geest en het lichaam geleidelijk tot rust en welzijn brengt. Ervaar het zelf.

Het design van deze Spirit Himalaya zoutlamp die handgemaakt is door een professioneel lichtontwerpbureau. Himalaya-zoutlampen zijn gemaakt van stukjes Himalaya-zoutkristallen. Ze dienen als prachtige interieurdecoraties en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van het zout uit de Himalaya reiken echter veel verder dan de esthetiek. In combinatie met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die positieve effecten op de binnenlucht hebben. Het plaatsen van een Himalaya-zoutlamp in elke kamer van het huis kan verschillende voordelen voor de gezondheid en het milieu opleveren. Met alle natuurlijke genezende en ontgiftende krachten van de Himalaya-zoutrotsen is het tijd voor iedereen.

Design Spirit lamp

Omdat er veel soorten lichtontwerpen zijn, zijn er ook veel meningen. Zoals de vorm van deze glazen vaas nu aangeeft. Gaat het om je persoonlijke smaak. Door de juiste lichtkleur te kiezen, kan je deze volledig afstemmen op de atmosfeer die voor jouw is bedoeld. Daarom zijn er allerlei soorten lichtontwerpen om uit te kiezen. Het gaat tenslotte allemaal om het samenstellen van je eigen persoonlijke lamp. En maak er je eigen persoonlijke verlichting van zoals jij dat wilt. Zo weet je precies wat voor soort designverlichting bij je past.

Is het de vorm van de vaas die je aanspreekt? Of is het het type helende steen? Of is het alleen de combinatie? Maak het je eigen en geniet van je eigen verlichting. Je kunt spelen met de kleur van de LED-lamp. Er is immers altijd een goede kleur om de juiste stemming te vinden. De juiste kleur licht die jij aan de ruimte wilt geven. Laat een handgemaakte lamp voor je werken. En geniet van je eigen unieke design verlichting.

Werking Himalaya-zoutlamp

De voordelen van het Himalayazout zijn onder meer het energetisch zuiveren en verjongen van het persoonlijke energieveld en aura, het repareren van eventuele gaten in de aura en het verwijderen van eventuele blokkades. Het bevordert spirituele, mentale en emotionele balans door het lichaam van negativiteit te zuiveren. De voordelen van het Himalayazout kunnen ook helpen om de slaap te reguleren en stress te verlichten, wat een algeheel gevoel van harmonie in het dagelijks leven zal bevorderen. Als je merkt dat je je overweldigd, gestrest en energetisch zwaar voelt, probeer dan Himalaya-zoutstenen. Je zult je daarna veel lichter en kalmer voelen.