himalaya zoutlamp sense

Sense Himalaya Zoutlamp

De Sense himalaya zoutlamp is uniek dankzij zijn eigen vorm. De glazen vaas heeft de volgende afmetingen 175 x 160 mm en weegt ongeveer 2900 gram. Voltage: 220/230 Volt. Snoer: 140 cm. Himalaya-zoutstenen zorgen ervoor dat je je veel lichter, kalmer voelt en het milieu reinigt. LED-verlichting die u de juiste kleur kunt geven voor uw persoonlijke ruimte. Met een externe RGB heb je een breed scala aan verschillende kleuren om uit te kiezen. Of neem een ​​eenvoudig warmwit LED-licht om het maximale uit de stenen te halen. Met een zoutlamp heb je een persoonlijk licht om mee te schijnen.

€ 36,50 shop now

Sense Himalaya Zoutlamp

De moderne Sense Himalaya zoutlamp heeft een conische vorm dient als een natuurlijke anion generator, waarbij negatieve ionen worden afgegeven om stof te absorberen en de lucht te zuiveren. Het draagt ​​bij aan het ontspannen van je geest en het verlichten van stress. De lichtbron geeft je de keuze uit 2 mogelijkheden: Warm wit 5 watt of de 4 watt RGB, beide zijn led. De RGB komt met een bijgeleverde afstandbediening voor het instellen van de kleur waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Deze Himalaya-zoutlamp van design is handgemaakt door een professioneel lichtontwerpbedrijf. Himalaya-zoutlampen zijn gemaakt van stukjes Himalaya-zoutkristallen. Ze dienen als prachtige interieurdecoraties en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van het zout uit de Himalaya reiken echter veel verder dan de esthetiek. In combinatie met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die positieve effecten op de binnenlucht hebben. Het plaatsen van een Himalaya-zoutlamp in elke kamer van het huis kan verschillende voordelen voor de gezondheid en het milieu opleveren. Met alle natuurlijke genezende en ontgiftende krachten van de Himalaya-zoutrotsen is het tijd voor iedereen.

Ontwerp Sense Lamp

Omdat er veel soorten lichtontwerpen zijn, zijn er ook veel meningen. Zoals de vorm van deze glazen vaas nu aangeeft. Gaat het om je persoonlijke smaak. Door de juiste lichtkleur te kiezen, kan jij deze volledig afstemmen op de atmosfeer die voor je is bedoeld. Daarom zijn er allerlei soorten lichtontwerpen om uit te kiezen. Het gaat tenslotte allemaal om het samenstellen van je eigen persoonlijke lamp. Zo maak jij er je eigen persoonlijke verlichting van. Net zoals jij dat wilt. Zo weet je precies wat voor soort designverlichting bij jouw past.

Is het de vorm van de vaas die je aanspreekt? Of is het het type helende steen? Of is het alleen de combinatie? Maak het je eigen en geniet van je eigen verlichting. Je kunt spelen met de kleur van de LED-lamp. Er is immers altijd een goede kleur om de juiste stemming te vinden. De juiste kleur licht die jij aan het interieur wilt geven. Laat een handgemaakte lamp voor je werken. En geniet van je eigen unieke designverlichting.

Werking Himalaya-zoutlamp

De voordelen van het Himalayazout zijn onder meer het energetisch zuiveren en verjongen van je persoonlijke energieveld en aura, het repareren van eventuele gaten in de aura en het verwijderen van eventuele blokkades. Het bevordert spirituele, mentale en emotionele balans door het lichaam van negativiteit te zuiveren. De voordelen van het Himalayazout kunnen ook helpen om de slaap te reguleren en stress te verlichten, wat een algeheel gevoel van harmonie in je dagelijks leven zal bevorderen. Als je merkt dat je je overweldigd, gestrest en energetisch zwaar voelt, probeer dan Himalaya-zoutstenen. Je zult je daarna veel lichter en kalmer voelen.