himalaya zoutlamp angel

Angel Himalaya zoutlamp

De Angel Himalaya zoutlamp is uniek dankzij zijn eigen vorm. De glazen vaas heeft de volgende afmetingen 140 x 110 mm en weegt ongeveer 2000 gram. Voltage: 220/230 Volt. Snoer: 140 cm. Himalaya-zoutstenen zorgen ervoor dat je je veel lichter, kalmer voelt en het milieu reinigt. LED-verlichting die jij de juiste kleur kunt geven voor je eigen persoonlijke ruimte. Met een externe RGB heb je een breed scala aan verschillende kleuren om uit te kiezen. Of neem een ​​eenvoudig warmwit LED-licht om het maximale uit de stenen te halen. Met een zoutlamp heb je een persoonlijk licht om mee te schijnen.

€ 32,50 SHOP NOW

Angel Himalaya-zoutlamp

Angel Himalaya zoutlamp: Het natuurlijke licht dat wordt afgegeven door onze vaas Himalaya zoutlamp lijkt nagenoeg bij de warme gloed van de zon. Zoutkristal is natuurlijk hygroscopisch, absorberende watermoleculen uit de lucht. Je zult merken dat als je zoutlamp lange tijd niet brandt, hij begint te ‘huilen’. De warmte van een kleine lamp houdt deze prachtige kristallen droog en laat op zijn beurt negatieve ionen (de gezonde die in overvloed worden gevonden op plaatsen zoals oceanen, watervallen, zelfs je douche)

De Angel Himalaya zoutlamp is handgemaakt door een professioneel lichtontwerpbureau. Himalaya-zoutlampen zijn gemaakt van stukjes Himalaya-zoutkristallen. Ze dienen als prachtige interieurdecoraties en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van het zout uit de Himalaya reiken echter veel verder dan de esthetiek. In combinatie met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die positieve effecten op de binnenlucht hebben. Het plaatsen van een Himalaya-zoutlamp in elke kamer van het huis kan verschillende voordelen voor de gezondheid en het milieu opleveren. Met alle natuurlijke genezende en ontgiftende krachten van de Himalaya-zoutrotsen is het tijd voor iedereen.

Ontwerp Angel Himalaya zoutsteen lamp

Omdat er veel soorten lichtontwerpen zijn, zijn er ook veel meningen. Zoals de vorm van deze glazen vaas nu aangeeft. Gaat het om je persoonlijke smaak. Door de juiste lichtkleur te kiezen, kan jij deze volledig afstemmen op de atmosfeer die voor jouw het beste is. Daarom zijn er allerlei soorten verlichting designs om uit te kiezen. Het gaat tenslotte allemaal om het samenstellen van je eigen persoonlijke lamp. Zo maak je er je eigen persoonlijke verlichting van! Net zoals jij dat wilt. Zo weet je precies wat voor soort design licht bij je past.

Is het de vorm van de vaas die je aanspreekt? Of is het het type helende steen? Of is het alleen de combinatie? Maak het je eigen en geniet van je eigen verlichting. Je kunt spelen met de kleur van de LED-lamp. Er is immers altijd een goede kleur om de juiste stemming te vinden. De juiste kleur verlichting die jij op dat moment aan de kamer wilt geven. Laat een handgemaakte lamp voor je werken. En geniet van je eigen unieke design verlichting.

Werking Himalaya zoutlamp

De voordelen van het Himalayazout zijn onder meer het energetisch zuiveren en verjongen van je persoonlijke energieveld en aura, het repareren van eventuele gaten in de aura en het verwijderen van eventuele blokkades. Het bevordert spirituele, mentale en emotionele balans door je lichaam van negativiteit te zuiveren. De voordelen van het Himalayazout kunnen ook helpen om de slaap te reguleren en stress te verlichten, wat een algeheel gevoel van harmonie in je dagelijks leven zal bevorderen. Als je merkt dat je je overweldigd, gestrest en energetisch zwaar voelt, probeer dan Himalaya-zoutstenen. Je zult je daarna veel lichter en kalmer voelen.